Gins

Hendrick's Gin
13,00 €

Hendrick's Gin kan niet onmiddellijk beschouwd worden als een doorsnee gin. Ondanks het feit dat hij beschikt over 11 klassieke ingrediënten, wordt de smaak van deze gin vaak op punt gebracht door toevoeging van de Bulgaarse roos of een stukje komkommer. Tot de 11 klassieke ingrediënten behoren onder andere jeneverbessen, engelwortel, koriander, sinaasappelschillen, ...

Land: Verenigd Koninkrijk (Schotland).

Monkey 47
14,50 €

Of het nu in combinatie is met tonicwater of als een gincocktail, Monkey 47 is een smaak die zicht leent als basis voor zowel klassieke als meer excentrieke cocktails. De 47 in de naam vertelt u al heel wat over deze drank, nl. dat deze 47% alcohol bevat en dat er maar liefst 47 met de hand geplukte ingrediënten in werden verwerkt die behandeld worden met bronwater van het Zwarte Woud.

Land: Duitsland.

Bombay Dry Gin
10,00 €

Bombay Original Dry Gin 1761 is het broertje van de wereld beroemde Bombay Sapphire. Ze verschillen niet veel met elkaar, maar het verschil is er wel. Bombay Sapphire gebruikt 10 Botanische ingrediënten en Bombay Original maar 8. Bombay Original’s recept dateert uit 1761, een zeer oude gin dus. Met nog steeds de zelfde smaak als die van 3 eeuwen terug.

Hierdoor komt het dichtbij het karakter van een oude jenever. Bombay gin is een aanvulling op hoe Bombay Sapphire gin is gebotteld. De flessen hebben beide dezelfde rechthoekige vorm en het grote verschil is het heldere glas. De Bombay Dry gin is op smaak gebracht door slechts acht verschillende kruiden en ook de stoom infusie methode wordt gebruikt .

Spaanse amandelen, citroenschil, zoethout, jeneverbessen, iriswortel, engelwortel, koriander en kassie schors geven hun aroma’s en tinten weg aan de gin, wat zorgt voor een rijke en diepe smaak en een heel zacht afdronk. 

Land: Vereningd Koninkrijk.

Gin'Ops
14,00 €

Copyright © debralle.be is een website van De Bralle BVBA
Dranouterstraat 79 8950 Dranouter BTW 0539.764.913
Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD

Champagne icon by Icons8
Wij aanvaarden de Edenred consumptiecheques